DSC_2542_800x800 DSC_2542_1600x800

Relevante bijbaan versterkt opleiding en talent.

Open de deur naar een vaste baan.

Studenten halen meer uit hun opleiding als ze de lesstof direct in praktijk kunnen brengen. Omgekeerd zien we dat studenten met praktijkervaring gemotiveerder in de klas zitten. Verbanden zijn sneller gelegd, lesgeven wordt leuker. En die relevante bijbaan? Die opent straks de deur naar een vaste baan!

DSC_2793_890x500

Groei mee met The Social Pact

Naast een relevante bijbaan voor uw studenten delen wij onze inzichten middels een praktijk college. Experts uit het vak komen voorlichting geven op uw school of via Zoom. Ervaringsdeskundigen doen studenten inzien waarom zorg meer is dan het plakken van pleisters, techniek meer doet dan werken en hospitality verder gaat dan de horeca.

Neem contact op en ontdek wat we voor uw onderwijsinstelling kunnen betekenen.

Samenwerking met inholland

Vaak worden wij gevraagd hoe het komt dat zoveel studenten als Young Professionals zich aanmelden bij The Social Pact. In deze korte film vertellen studente Sharon Kross, Hogeschool Inholland / Inholland University of Applied Sciences opleidingsmanager Peter Kruys en opdrachtgever Ester de Groot van KindeRdam waarom de samenwerking met The Social Pact voor hen zo van waarde is.

Inzet met resultaat

DSC_2485_890x500

Wij zijn bijzonder trots op de scholen die zich aan The Social Pact hebben verbonden. Zij de herkennen het belang van een baan die relevant is voor mens en maatschappij.

Deze scholen zetten zich in voor een groter doel: studenten motiveren te kiezen voor een impactvolle bijbaan die bijdraagt. Bijdraagt aan studie, middels een relevante bijbaan, als aan de maatschappij. Bijvoorbeeld door deel te nemen aan de bestrijding van het COVID-19 virus. Dankzij deze benadering hebben wij de mogelijkheid studenten te inspireren en motiveren voor een specifieke baan, nog vóórdat zij dit zelf overwegen. Dit is een voor een uitzendbureau unieke situatie.

Resultaat voor student én maatschappij

Ons unieke perspectief op werk, de verbinding die wij maken met de student en Young Professional en onze samenwerking met hogescholen leidt tot resultaat voor student en maatschappij. Ter ondersteuning van de GGD in de bestrijding van COVID-19, hebben wij zo’n 4.500 studentmedewerkers gemotiveerd, getraind en succesvol helpen bijdragen aan de bestrijding van COVID-19. Dit alles door:

  • in samenwerking met de Hogeschool Inholland de ondersteunende functies binnen het BCO & Vaccinatieprogramma met succes onder de aandacht te brengen bij alle studenten aan gastvrije & service-gerichte opleidingen;
  • in samenwerking met de Avans hogeschool HBO Verpleegkundige studenten succesvol te motiveren om te gaan werken bij de vaccinatiestraat;

Voor werkzoekende

Wil jij ook het verschil maken?

Voor werkgevers

Op zoek naar talent?

Voor onderwijsinstellingen

Het beste voor talentontwikkeling