Terug naar home

Opdrachtgevers

Samen zorgen wij voor een betere wereld

The Social Pact is opgericht met als doel studenten te inspireren zelf in actie te komen voor de maatschappij. In drie woorden: Wij Zorgen Zelf. Dat is het pact dat wij sluiten met zoveel mogelijk studenten, scholen, zorginstellingen, zorgverzekeraars en de overheid. Wij geloven dat door meer zelf te zorgen, we grote maatschappelijke problemen samen kunnen oplossen.

Met wie sluit u dit pact?

The Social Pact werkt enkel en alleen met organisaties samen die de intrinsieke motivatie hebben om de maatschappij in Nederland beter te maken. Wanneer u als opdrachtgever besluit om met The Social Pact te gaan samenwerken, sluit u niet alleen een pact met The Social Pact. U sluit ook een pact met onze studenten en vooral uzelf. Het is een belofte aan elkaar. The Social Pact belooft uw bijdrage in de sector op een waardevolle manier kenbaar te maken onder studenten. Onze studenten helpen u in het verminderen van openstaande vacatures. Terwijl u onze studenten helpt relevante praktijkervaring op te doen naast hun opleiding. Deze samenwerking draagt bij aan een verhoging van kennis, praktijkervaring, een verlaging van de werkdruk en een gezonde doorstroom op de arbeidsmarkt. Dit maakt uw organisatie aantrekkelijker voor zowel bestaande als toekomstige medewerkers.

Een aantal van onze partners

Woest Zuid

 

Wat zijn de voordelen van The Social Pact voor mijn organisatie?

Door samen te werken met The Social Pact profileert u uzelf onder studenten en draagt u actief bij aan de verbetering van de Nederlandse samenleving. Dit kan zijn in de zorg, in de kinderopvang, in het sociale werkveld, in de hulpverlening of in de richting van duurzame productie. Tijdens onze samenwerking wordt u voorgesteld aan gemotiveerde werknemers en studenten die een (bij)baan zoeken. Door al tijdens hun opleiding gemotiveerde studenten te leren kennen, vergroot u uw kans om hen ook na de opleiding te behouden voor uw organisatie. Een duurzaam dienstverband is immers de beste manier om kwaliteit te garanderen en een personeelstekort op te lossen. Een samenwerking met The Social Pact geeft u toegang tot de actieve relaties die wij onderhouden met zowel scholen als studenten.

In het kort, uw samenwerking met The Social Pact:

  • vergroot het begrip onder studenten over uw impact op de maatschappij in Nederland
  • geeft u toegang tot onze actieve relaties met individuele scholieren, studenten en Young Professionals
  • maakt het mogelijk snel en tegen een scherp tarief studenten te vinden voor een bijbaan of vast dienstverband
  • maakt uw organisatie aantrekkelijker voor zowel bestaande als toekomstige medewerkers

Zorg mee voor een duurzame toekomstmaak kennis met The Social Pact

Neem contact op