Terug naar home

Flink personeelstekort bij kinderopvang, ouders krijgen vaker ‘nee’ te horen.

Volgens de Arbeidsmarktprognose kinderopvang uit 2019 zijn er in 2022 naar verwachting 5.300 tot 8.900 kinderopvang-medewerkers te weinig. 

kinderopvang_socialpact

Dit kan zo niet langer.

The Social Pact heeft zich ten doel gesteld jongeren te inspireren een actieve rol te gaan spelen in onze maatschappij. Dit doen we in samenwerking met gemeenten, scholen en nu ook voor onze partners in de kinderopvang.

Wanneer u als kinderopvang of kinderdagverblijf met The Social Pact in zee gaat, sluit u een pact met de studenten, met ons en met uzelf. Het is een belofte aan elkaar.

Wij beloven dat wij u helpen uw bijdrage in de sector op een waardevolle manier kenbaar te maken onder studenten. Onze studenten helpen u uw vraag naar (gekwalificeerd) personeel terug te dringen. Terwijl u onze studenten helpt relevante praktijkervaring op te doen naast hun opleiding. Deze samenwerking draagt bij aan een verhoging van kennis, praktijkervaring, een verlaging van de werkdruk en een gezonde doorstroom op de arbeidsmarkt. Dit maakt uw organisatie aantrekkelijker voor zowel bestaande als toekomstige medewerkers.

Een aantal van onze partners

KindeRdam kiest voor The Social Pact
Woest Zuid

 

Wat zijn de voordelen van The Social Pact voor mijn Kinderopvang?

Door samen te werken met The Social Pact profileert u uzelf onder studenten en draagt u actief bij aan de verbetering van het maatschappelijke bewustzijn onder studenten en jong professionals. Tijdens onze samenwerking vindt u goede en gemotiveerde werknemers, werkstudenten en studenten die een bijbaan zoeken. Door al tijdens hun opleiding gemotiveerde studenten te leren kennen, vergroot u uw kans om hen ook na de opleiding te behouden voor uw organisatie. Een duurzaam dienstverband is immers de beste manier om kwaliteit te garanderen en een personeelstekort op te lossen. Een samenwerking met The Social Pact geeft u toegang tot de actieve relaties die wij onderhouden met zowel scholen als studenten.

In het kort, uw samenwerking met The Social Pact:

  • vergroot het begrip onder studenten en jong professionals over uw betrokken rol in de regio
  • geeft u toegang tot onze actieve relaties met zowel scholen als individuele scholieren en studenten
  • maakt het mogelijk snel en tegen een scherp tarief studenten en jong professionals te vinden voor een baan of bijbaan
  • maakt uw organisatie aantrekkelijker voor zowel bestaande als toekomstige medewerkers

Neem direct contact op en maak kennis met The Social Pact

Bel me terug