Terug naar home

Voor scholen

In drie woorden: wij zorgen zelf. Dat is het pact dat wij sluiten met zoveel mogelijk studenten, scholen, zorginstellingen, zorgverzekeraars en de overheid. Wij geloven dat door meer zelf te zorgen, we grotere maatschappelijke problemen kunnen oplossen.

Met wie sluit uw school dit pact?

Met uw studenten, met ons en met uzelf. Het is een belofte aan elkaar. Als we elkaar houden aan dit pact is uw school in staat relevante ervaring naast de opleiding te faciliteren, zijn uw studenten beter voorbereid op de stap na de opleiding en kunnen wij meer impact maken op de zorgsector.

Opleidingscentrum Zadkine werkt ook samen met The Social Pact

Meer informatie over deze samenwerking

Wat zijn de praktische voordelen van The Social Pact voor uw school?

Wij bieden uw studenten relevante werkervaring die aansluit bij hun opleiding. Dit kan zijn in de vorm van een bijbaan, stage of onderzoeksplek. Hier doen zij waardevolle praktijkervaring op die aansluit bij hun studie en verhogen zij hun kans op een baan na de studie.

De samenwerking met The Social Pact stelt uw school, niet alleen in staat uw studenten een beter baanperspectief te bieden, maar een directe toegang tot de arbeidsmarkt tijdens de studie. Dit kan voor de aankomende student een pre zijn, waardoor zij eerder kiezen voor uw school. In de toekomsten bieden wij daarnaast online leercontent en zorgen dat experts voorlichting komen geven op uw school. Wij zijn ervan overtuigd dat deze ervaringen bijdragen aan een beter studieresultaat voor uw studenten.

  • The Social Pact vergroot het begrip onder uw studenten over de impact van zorg in Nederland
  • The Social Pact helpt uw studenten relevante praktijkervaring op te doen naast hun studie
  • The Social Pact helpt uw school haar praktijkgerichte programma te versterker door expert lezingen
  • Een samenwerking met The Social Pact vergroot de concurrentiepositie van uw studenten na hun studie

Laat studenten meer leren in de praktijkmaak kennis met The Social Pact

Bel me terug