Terug naar home

Als we niets doen, hebben we in 2022 een tekort van 125.000 zorgmedewerkers.

Dat schrijft het actieprogramma Werken in de Zorg dat in maart 2018 werd gepubliceerd.

Dit kan zo niet langer.

The Social Pact is opgericht met als doel studenten te inspireren zelf in actie te komen voor de maatschappij. In drie woorden: Wij Zorgen Zelf. Dat is het pact dat wij sluiten met zoveel mogelijk studenten, scholen, zorginstellingen, zorgverzekeraars en de overheid. Wij geloven dat door meer zelf te zorgen, we grote maatschappelijke problemen – zoals dit onacceptabele toekomst scenario – samen kunnen oplossen.

Video

Met wie sluit u dit pact?

The Social Pact werkt enkel en alleen samen met zorginstellingen met de intrinsieke motivatie om de zorg in Nederland beter te maken. Wanneer u met The Social Pact in zee gaat, sluit u een pact met de studenten, met ons en met uzelf. Het is een belofte aan elkaar. Wij beloven dat wij u helpen uw bijdrage in de sector op een waardevolle manier kenbaar te maken onder studenten. Onze studenten helpen u uw vraag naar (gekwalificeerd) personeel terug te dringen. Terwijl u onze studenten helpt relevante praktijkervaring op te doen naast hun opleiding. Deze samenwerking draagt bij aan een verhoging van kennis, praktijkervaring, een verlaging van de werkdruk en een gezonde doorstroom op de arbeidsmarkt. Dit maakt uw organisatie aantrekkelijker voor zowel bestaande als toekomstige medewerkers.

Een aantal van onze partners

Wat zijn de voordelen van The Social Pact voor mijn zorginstelling?

Door samen te werken met The Social Pact profileert u uzelf onder studenten en draagt u actief bij aan de verbetering van de Nederlandse Zorgsector. Tijdens onze samenwerking vindt u goede en gemotiveerde stagiaires, werkstudenten en studenten die een bijbaan zoeken. Door al tijdens hun opleiding gemotiveerde studenten te leren kennen, vergroot u uw kans om hen ook na de opleiding te behouden voor uw organisatie. Een duurzaam dienstverband is immers de beste manier om kwaliteit te garanderen en een personeelstekort op te lossen. Een samenwerking met The Social Pact geeft u toegang tot de actieve relaties die wij onderhouden met zowel scholen als studenten.

In het kort, uw samenwerking met The Social Pact:

  • vergroot het begrip onder studenten over uw impact op de zorg in Nederland
  • geeft u toegang tot onze actieve relaties met zowel scholen als individuele scholieren en studenten
  • maakt het mogelijk snel en tegen een scherp tarief studenten te vinden voor een stage, onderzoek of bijbaan
  • maakt uw organisatie aantrekkelijker voor zowel bestaande als toekomstige medewerkers

Zorg mee voor betere zorgmaak kennis met The Social Pact

Bel me terug