Terug naar home

Wij zijnThe Social Pact

Er gaat geen dag voorbij zonder nieuws over de zorg in Nederland: “stijgende zorgkosten”, “te hoge werkdruk”, “te weinig personeel”. The Social Pact is een initiatief van twee jonge ondernemers die vinden dat dit zo niet langer kan.

Iedereen verdient beter.

Wij zijn The Social Pact. In samenwerking met scholen, zorginstellingen en gemeenten werken wij aan een goede toekomst voor studenten en een gezonde maatschappij. Want iedereen verdient beter.

Wij helpen studenten aan een goed betaalde, relevante bijbaan. Zodat je nu bouwt aan je toekomst en direct de Euro’s krijgt die je verdient. Schrijf je in en wij vinden de bijbaan die het beste past bij jou. Volg je geen opleiding in de zorg en wil je toch goed verdienen? Geen punt, wij hebben voor elke student de juiste bijbaan!

Waarom wachten als je het ook zelf kunt doen?

Zelf onze abonnementen regelen, zelf gezonder eten, zelfs zelf een bedrijf beginnen. Tuurlijk. Maar dat is pas het begin. Want wij kunnen ook zélf zorgen voor een duurzamere economie, voor beter onderwijs en voor goede gezondheidszorg. En daar hebben we echt niet altijd hulp bij nodig. Daar zorgen wij zelf voor.

Om te beginnen met zelf zorgen voor betere zorg in Nederland. Dat doen we door elk jaar zoveel mogelijk studenten aan te sluiten bij The Social Pact. Via The Social Pact dragen studenten direct met hun bijbaan direct zelf bij aan betere zorg. Bijbanen die bijdragen noemen we dat. Zo leren studenten de zorg kennen, bieden scholen een breder inhoudelijk programma en komen zorginstellingen in contact met gemotiveerde werknemers.

Maar wij geloven dat we nóg meer sociale problemen zelf kunnen oplossen. Ook buiten de zorg. Door de arbeidsmarkt te vernieuwen met concepten die vraag en aanbod op innovatieve en verfrissende wijze verbinden. Door niet af te wachten maar aan te pakken.

Wij zorgen zelf. Jij ook?

Kom in actie