DSC_2651_800x800 DSC_2651_1600x800

Iedereen een baan die bijdraagt.

Geld verdienen en genieten van werk.

DSC_3054

Je vindt ons waar jouw idealen samenkomen met werk en maatschappij. Daar waar jij waardevolle dingen maakt met je eigen handen, zorg biedt aan mensen die dat nodig hebben of anderen helpt te ontspannen. Waar je geld verdient en geniet van je werk, tuurlijk. Maar ook waar je anderen een goed gevoel geeft over hún leven.

Zo simpel is het.

  • Iedereen een baan die bijdraagt. En dan bedoelen we ook echt íedereen.
  • Wij kijken naar wat je kunt, niet naar de kleur van je huid, gender, geloof, noem maar op.
  • Kun jij het werk dan zetten wij ons in om jou de baan te bezorgen.
DSC_3655_890x500

Welzijn is weldoen!

Welzijn gaat veel verder dan ‘moment-to-moment’ happiness. Hoewel het ook geluk betreft, omvat het veel meer. Onder andere hoe tevreden we zijn met ons leven als geheel, ons gevoel van zingeving, en de mate van grip die we ervaren. The Social Pact verbindt jonge mensen die werk en welzijn belangrijk vinden met organisaties die daar net zo over denken.

Dat is het sociale pact dat we met elkaar sluiten.

Make, Care, Play

Onderzoek laat zien dat gezondheid en sociale contacten belangrijk zijn voor welzijn. Ook het hebben van werk en hoe wij onze leefomgeving ervaren hangen op een positieve manier samen met welzijn.

Bij The Social Pact draait alles om de impact die wij samen kunnen maken op het welzijn van mensen. Ons welzijn wordt positief beïnvloed door partijen die voorzieningen maken, onze gezondheid en leefomgeving verzorgen en ons toegang tot sport, spel en ontspanning bieden.

We richten ons op bedrijven en organisaties die zich focussen opmaken, zorgen en ontspanning en daarmee een positieve bijdragen leveren aan het welzijn van mensen.

DSC_2485_890x500

Banen die bijdragen

Wij geloven dat iedereen een baan verdient die bijdraagt. Zo’n baan vult immers niet alleen je bankrekening maar ook je hart. En als we allemaal zulk werk deden, zou de wereld een beetje beter zijn. Iedereen een baan die bijdraagt.
Dus zoek jij een baan die bijdraagt of bied je die aan?

Voor werkzoekende

Wil jij ook het verschil maken?

Voor werkgevers

Op zoek naar talent?

Voor onderwijsinstellingen

Het beste voor talentontwikkeling