Terug naar home

WelkomJoin The Pact.

Iedereen verdient beter.

Wij zijn The Social Pact. Het uitzendbureau dat geeft om jou en je omgeving. Een initiatief van twee jonge ondernemers, die klaar zijn voor verandering. Dit doen we niet alleen, want een betere maatschappij creëer je samen. Wij bundelen onze krachten en sluiten een pact met de sociale sector én met jou: de jonge maatschappij-verbeteraar. Samen werken we aan een gezonde en duurzame toekomst, voor jou en voor je omgeving.

Want iedereen verdient beter.

Waar we voor staan

Wij verbinden, zijn betrokken, actief en bewust. Wij zijn de generatie van verandering, zitten niet stil en komen op voor onszelf. Wij willen verdienen én bijdragen. Bijdragen aan een betere wereld voor jezelf, maar óók voor de ander. Alles wat we doen, doen we bewust. We maken impact. En zijn ons bewust van de impact die we maken. We geven veel. Om elkaar, om een ander en om de wereld. We bundelen onze krachten voor een betere maatschappij.

Diversiteit en Inclusiviteit The Social Pact

Elke student verdient een goed betaalde & relevante bijbaan.
The Social pact streeft als uitzendbureau naar volledige kansengelijkheid op de arbeidsmarkt. Diversiteit en inclusiviteit zijn daarom kernwaarden binnen de dienstverlening van The Social Pact.

Wij zetten ons, samen met onze partners, dagelijks in om het beste talent op de werkvloer te plaatsen, ongeacht ras, etniciteit, geslacht, genderidentiteit, seksuele geaardheid, sociaaleconomische status, taalbeheersing, cultuur, nationale afkomst, religie of leeftijd.

Zo bouwen we samen aan een productievere werkvloer waar verschillen worden verwelkomd en iedereen zich thuis voelt.

Dát is The Social Pact.

Samen werken aan verandering

Join The Pact