header-tsp-mobile header-tsp

Goed werk verdient mensen die het beter maken

Wat we voor werkgevers kunnen doen

voor-werkgevers

Maak positieve impact en krijg ervoor betaald

The Social Pact is een bureau voor hoogopgeleide medewerkers en bemiddelen alleen in banen met betekenis, die de wereld een stukje beter maken.

Er gaat een hoop mis in de wereld en er zijn te veel banen die daar niets aan veranderen. Dat kan beter. Dat vinden niet alleen wij, maar ook een groeiende groep jongeren die niet akkoord gaat met de status quo. Zij willen impact maken, de wereld verbeteren en vooruit, er ook voor betaald worden. Met het aanbod van The Social Pact kan dat. Banen met betekenis. Die de wereld een stukje beter maken. Om deze reden kijken wij op een frisse manier naar de match tussen werkgever en werknemer. En die frisse blik levert resultaat op. The Social Pact is een bureau dat bemiddelt in banen met betekenis.

Onze eisen voor werkgevers

Wij hebben betekenisvol werk gedefinieerd als werk voor bedrijven die bijdragen aan, of toewerken naar, één of meerdere ESG (Environmental, Social, Governance) doelstellingen.
Hier houden we overigens onszelf ook aan.

Hieronder een overzicht van de positieve impact die we zoeken:

Cases
pointed-finger

Klimaatverandering en/of 0% uitstoot doelstelling

Bedrijven die de klimaatcrisis bestrijden, niet vergroten. Dat kan door actief investeren of op een andere manier bijdragen aan CO2 reductie.

Duurzame finance

Bedrijven in finance zoals banken, verzekeraars en private equity die investeren in een duurzaam beleid of beleggingen. Want dirty money, daar doen we niet aan.

Verantwoordelijk investeren

Bedrijven die ESG als key beslissingspunten gebruiken wanneer ze beslissen te investeren in de breedste zin van het woord. Laten we verder kijken dan de kwartaalcijfers.

Duurzame waardeketen

Bedrijven die zich inzetten voor problematiek rondom bijvoorbeeld het delven van grondstoffen, de verwerking en aanwending van afval, sociaal welzijn of een circulaire economie.

Duurzame workforce

Bedrijven die zich actief inzetten voor een inclusief, divers, gelijkwaardig beleid. We sluiten de buitensluiters graag uit.

wij-geloven-hierin

Waarom we hierin geloven

Wij geloven dat je beter werk levert als je je goed voelt over je baan. Daarom kijken wij op een frisse manier naar de match tussen werkgever en werknemer.

En die frisse blik levert resultaat op. Gevulde vacatures. Gemotiveerde medewerkers. Goed werk.

Wil je dit ook? Neem dan snel contact met ons op.