Terug naar home

werken bij The Social Pact

“Wij zijn The Social Pact. Het uitzendbureau dat geeft om jou en je omgeving.” Dit is hoe wij onszelf voorstellen, hoe we onszelf presenteren en waar wij achter staan. Maar het zijn onze mensen die dit elke dag waarmaken. We werken met partijen en organisaties die een zichtbare bijdrage leveren aan onze leefomgeving, ontspanning en gezondheid. Werken bij The Social Pact betekent werken met deze partners. Je daagt hen uit en houdt ze scherp om zo samen tot de beste invulling van de werkzaamheden te komen. Werkzaamheden die leiden tot een mooiere maatschappij, én dat vanuit een fijne werkomgeving.

Werken bij The Social Pact

The Social Pact is een jonge onderneming, met grote klanten, fijne collega’s en vooral: veel kansen. Wij geloven in ‘een leven lang leren’ elke dag maken we fouten; maar elke fout slechts één keer. We houden elkaar scherp, en scherpen elkaar aan. We zijn serieus over wat we doen, en wat we doen, doen we met elkaar. Niemand is beter dan een ander, en elk idee is welkom. Je werkt effectief, maar effectief voelt het nooit als werk. Bij The Social Pact sturen we op resultaat dat we samen behalen.

We groeien door te doen. Doe jij met ons mee?

Vacatures

Open Sollicitatie

Momenteel hebben wij bovenstaande vacatures openstaan. Maar mocht jouw droombaan er niet bijstaan, en wil je toch met ons meedoen? Stuur ons dan een open sollicitatie via onderstaand formulier. Wellicht start je eerst bij een klant, en kom je dan bij ons. Of ontstaat er iets moois tijdens onze kennismaking.