header-dance-mobile header-dance

Wat je aan
ons hebt

Wat wij je bieden

Wij willen alleen werk aanbieden dat de wereld beter maakt. Maar, hoe bepalen we welke werkgevers dat ook daadwerkelijk doen?

Dit doen we aan de hand van zogeheten ESG (Environmental, Social, Governance) doelstellingen. We verwachten van onszelf, maar ook de bedrijven waarmee we samenwerken dat ze bijdragen aan, of toewerken naar, ten minste één van de volgende specifieke ESG doelstellingen.

pointed-finger

Klimaatverandering en/of 0% uitstoot doelstelling

Bedrijven die de klimaatcrisis bestrijden, niet vergroten. Dat kan door actief investeren of op een andere manier bijdragen aan CO2 reductie.

Duurzame finance

Bedrijven in finance zoals banken, verzekeraars en private equity die investeren in een duurzaam beleid of beleggingen. Want dirty money, daar doen we niet aan.

Verantwoordelijk investeren

Bedrijven die ESG als key beslissingspunten gebruiken wanneer ze beslissen te investeren in de breedste zin van het woord. Laten we verder kijken dan de kwartaalcijfers.

Duurzame waardeketen

Bedrijven die zich inzetten voor problematiek rondom bijvoorbeeld het delven van grondstoffen, de verwerking en aanwending van afval, sociaal welzijn of een circulaire economie.

Sustainable workforce

Bedrijven die zich actief inzetten voor een inclusief, divers, gelijkwaardig beleid. We sluiten de buitensluiters graag uit.