header-tsp-mobile header-tsp

Ik ben opleider

wat-we-doen-boys

Wat we
doen

The Social Pact is het uitzendbureau voor banen met betekenis. We koppelen jonge mensen die werk en welzijn belangrijk vinden aan organisaties die dat ook vinden. Zie ons overzicht van betekenisvolle banen.

Naast werkgevers, werken we ook geregeld samen met onderwijsinstellingen. Dit doen we vanuit het geloof dat een relevante bijbaan bijdraagt aan goede studieprestaties en talentontwikkeling.

opleidingen-tsp

Wat we doen voor opleidingen

Naast het aanbieden van relevante bijbanen voor uw studenten, delen wij onze inzichten middels praktijkcolleges.

Experts uit het vak komen dan voorlichting geven op uw school of via Zoom. Ervaringsdeskundigen doen studenten vervolgens inzien waarom bijvoorbeeld zorg meer is dan het plakken van pleisters, techniek meer doet dan werken en hospitality verder gaat dan de horeca.

Neem contact op en ontdek wat we voor uw onderwijsinstelling kunnen betekenen.

Onze eisen voor werkgevers

We verwachten van werkgevers dat ze bijdragen aan, of toewerken aan, ESG (Environmental, Social, Governance) doelstellingen.

Aanmelden
pointed-finger

Klimaatverandering en/of 0% uitstoot doelstelling

Bedrijven die de klimaatcrisis bestrijden, niet vergroten. Dat kan door actief investeren of op een andere manier bijdragen aan CO2 reductie.

Duurzame finance

Bedrijven in finance zoals banken, verzekeraars en private equity die investeren in een duurzaam beleid of beleggingen. Want dirty money, daar doen we niet aan.

Verantwoordelijk investeren

Bedrijven die ESG als key beslissingspunten gebruiken wanneer ze beslissen te investeren in de breedste zin van het woord. Laten we verder kijken dan de kwartaalcijfers.

Duurzame waardeketen

Bedrijven die zich inzetten voor problematiek rondom bijvoorbeeld het delven van grondstoffen, de verwerking en aanwending van afval, sociaal welzijn of een circulaire economie.

Duurzame workforce

Bedrijven die zich actief inzetten voor een inclusief, divers, gelijkwaardig beleid. We sluiten de buitensluiters graag uit.

max-opleiders

Samenwerking met InHolland

Vaak worden wij gevraagd hoe het komt dat zoveel studenten en Young Professionals zich aanmelden bij The Social Pact. Dat komt door onze partnership met Hogeschool Inholland. Maar wat doen we daar dan precies? Een paar dingen;

Workshops

Wij geven workshops op Inholland, fysiek en in de klas, persoonlijk en direct, deze workshops gaan over het maken van impact, geld verdienen (dé hygiëne factor van werk), welzijn en wellbeing.

Communicatie

Wij krijgen de ruimte om vanuit Inholland diverse communicatie (e-mail, socials e.d.) richting studenten te sturen dat door Inholland wordt gecoördineerd. Denk hierbij aan Bijbanen die passen bij jouw specifieke opleiding.

Ontstressen

De samenwerking zorgt ervoor dat studenten een kleinere of helemaal geen studieschuld overhouden aan het eind van hun studie. Dit zorgt ervoor dat studenten minder gestresst zijn en zal resulteren in beter opgeleide Young Professionals.

In gesprek

Wij gaan de dialoog aan met studenten, iets dat steeds minder vaak gebeurt door de digitalisering van Gen-Z.