DSC_3874_890x500

Make things, that make things better.

Wat jij maakt, maakt de wereld beter.

Een kleindochter in Utrecht verbinden met haar oma in Marokko, dankzij de internetaansluiting die jij hebt gefixt. Een school overzetten op schone energie van zonnepanelen die jij hebt geplaatst. Een filmavond met het hele gezin dankzij de bank die jij maakte.

Bij ons maak je niet zomaar dingen, je maakt de wereld beter. De eerste Make vacatures komen binnenkort online. Houd onze website in de gaten!

DSC_3807_2_1600x800

Vind mensen die maken.

Bij The Social Pact draait alles om de impact die we kunnen maken op het welzijn van mensen. Ons welzijn wordt positief beïnvloed door partijen die voorzieningen maken, onze gezondheid en leefomgeving verzorgen en ons toegang tot sport, spel en ontspanning bieden.

Sinds 2018 richten wij ons op bedrijven en organisaties die zich focussen op Zorg. Vanaf 2022 breiden wij de samenwerking met scholen en opleidingsinstituten uit en verbreden we onze focus.

We richten ons op bedrijven en organisaties die zich focussen op maken, zorgen en ontspanning en daarmee een positieve bijdragen leveren aan het welzijn van mensen.

Wil je meer weten over onze mogelijkheden in de Techniek, ICT of Horeca? Neem dan contact met ons op.

Voor werkzoekende

Wil jij ook het verschil maken?

Voor werkgevers

Op zoek naar het grootste talent?

Voor onderwijsinstellingen

Het beste voor talentontwikkeling